ATV

TRANSPORT KØRSEL

ATV transportkørsel af produktionudstyr

ATV transportkørsel af video-, kamera- og lysudstyr mm. er en opgave for Outdoor Action. Vi råder over 10 ATV’er, 1 UTV og trailere helt fra størrelse trillebør og op til 2-akslet boogietrailere. Flere af vores maskiner er indregistreret og med nummerplade, og kan derfor køre på offentlig vej.

Derudover er vores ATV instruktører uddannet i at instruere i skovkørsel samt eksperter i off-road kørsel. Ydermere kender de alt til vejgreb i al slags off-road terræn, og gør dermed mindst skade på skovbunden, så vi efterlader området så pænt som muligt, når filmsettet er pakket og kørt.

Vi har tidligere kørt ATV kørsel til filmproduktioner af danske samt international dramaserier, Netflix og HBO Serier, DR Drama, DR Film m.m. Om det er ATV transport kørsel til location via bumpet grusvej, ATV kørsel i skov eller andre komplicerede steder, er vi den rigtige samarbejdspartner, når det gælder om at have en ATV med på set.

Steadicam kørsel på ATV er ligeså en opgave for Outdoor Action. Er I i et trangt sted hvor der ikke må eller kan køres med bil, så er det ideelt at lave steadicam kørsel på en ATV. Et kørende steadicam er langt hurtigere at montere på en ATV end opsætning af køreskinner. Desuden er det hurtigt at lave om i ruten for steadicam, hvis dette skulle være nødvendigt.

Kontakt os på hej@outdooraction.dk for at få et tilbud på din opgave.