skal vi komme til dig?


Hele oplevelsen var lige som den skulle være. Gode instruktører, god humor og plads til leg, grin og spas. Det er lige vores ånd. De har alle nævnt, det var en super hyggelig dag og alt var som det skulle være.

Julie fra BMS

Outdoor Action ud af huset

Er I placeret på Sjælland, og har I selv pladsen og de rette rammer til vores Outdoor Action aktiviteter, kommer vi meget gerne ud til jer.

Vi holder til dagligt til på Sonnerupgaard Gods i Hvalsø på Midtsjælland, men da størstedelen af vores aktiviteter er mobile, tager vi også ofte ud af huset til vores kunder. Det kan for eksempel være i forbindelse med et ophold på et andet kursus- og konferencested, eller hvis I savner et alternativ til fredagsbaren på kontoret.

Det eneste I skal gøre er at udpege den nærmeste græsplæne, parkeringsplads eller lignende, hvor vi må stille aktiviteterne frem. Vores instruktører klarer al op- og nedpakning, og efterlader stedet som ved ankomst.

Der kan være mange fordele ved et event ud af huset. I behøver ikke skal tage tid ud af kalenderen til transport, og det kan være lettere at samle hele teamet.

Vores team af eventplanlæggere vil i samarbejde med jer lave en skræddersyet plan, der passer til jeres behov og overgår jeres forventninger.

Råder I over privat skov, marker eller lignende, er det også muligt at inkludere ATV-kørsel i et event ud af huset.

Kontakt os for priser på events ud af huset.

Priseksempler

8-24 pax

2 timer

11.495,00 kr. 

Alle priser er ex. moms og ved minimum 8 deltagere.

25-35 pax

2,5 timer

16.995,00 kr. 

Alle priser er ex. moms og ved minimum 25 deltagere.

50-62 pax

3 timer

27.335,00 kr. 

Alle priser er ex. moms og ved minimum 50 deltagere.

63-85 pax

4 timer

37.955,00 kr. 

Alle priser er ex. moms og ved minimum 63 deltagere.

Bow Combat

Teambuilding

PCP riffelskydning

Compound bueskydning

Offroad segway challenge

Øksekast

FORESPØRG PÅ PRIS OG BOOKING

Når du udfylder vores bookingformular, vil en af vores instruktører ringe dig op indenfor 24 timer på hverdage. Hvis du ikke kan vente så længe, er du velkommen til at ringe til os på 70 400 869.
  • Aktiviteter ud over det sædvanlige
  • Sjællands eneste med ATV-kørsel
  • Action alle kan være med på


Det var et helt vildt fedt arrangement, I havde sat for dagen til os. Super sjovt og gennemført. Vi vil med glæde komme igen en anden gang.

Milo fra Tryg

Vælg aktiviteter