Bow Combat

PRIVAT

Havde den fedeste dag derude i sommervarmen. Alt fra bueskydning til ATV var sjovt, og vi følte os i gode hænder hos instruktørerne, der guidede os på bedste vis.

Her skal jeg hen igen!

Bjørn, privat kunde

Bow Combat

Hvis fællesskab, sjov, dyst og adrenalin er målet, så er Bow Combat det perfekte middel! Prøv denne helt nye form for paintball – det gør hverken ondt eller giver blå mærker, og efterlader ikke maling og plast i naturen. Vi udstyrer jer med bue, pile og masker – og derefter slipper vi jer fri til at dyste i to hold mod hinanden. Ved hjælp af taktik, holdånd og højt tempo gælder det om at forsvare sit hold og skyde modstanderne hurtigst muligt med pile med skumspidser.

Som det eneste sted i Danmark finder spillet sted i skoven, hvor naturen giver sit naturlige skjul. Vores Bow Combat bane er bygget i skovens omgivelser, hvilket er med til at gøre den helt unik! Når I spiller Bow Combat hos os, er der altid en instruktør til at briefe og forklare spillereglerne, så alle kan være med.

Fakta

  • Alt udstyr inkl. (maske, bue og pile med skumspidser – uden begrænsninger)
  • Spillet foregår i skovterræn
  • Instruktør med jer hele vejen, der guider jer igennem blandt andet capture the flag og death match

Praktisk

  • Bow Combat tager 80 min. (inkl. instruktion)
  • Bow Combat tilbydes både som en del af et gruppeevent med flere aktiviteter og som enkeltstående aktivitet for +8 personer. Det tilbydes ikke for mindre end 8 deltagere.

UDVALGTE PRISEKSEMPLER

600 KR.
PR. PERSON

2 timer - 2 valgfrie aktiviteter

Vælg mellem:
Compound bueskydning, Øksekast, Segway challenge, Bow combat, Spydkast,
PCP Riffelskydning (ATV ikke muligt i denne pakke)

675 KR.
PR. PERSON

 

3 timer - 3 valgfrie aktiviteter

Vælg mellem: Compound bueskydning - Øksekast - Segway challenge - Bow combat - Spydkast - PCP Riffelskydning (ATV ikke muligt i denne pakke)

 

900 KR.
PR. PERSON

3 timer - 4 valgfrie aktiviteter

Vælg mellem: Compound bueskydning - Øksekast - Segway challenge - Bow combat - Spydkast - PCP Riffelskydning - ATV

Du kan læse mere om vores alle vores priser her.

Har du idéer eller forespørgsler til et event hos os, så kontakt os endelig og få et uforpligtende tilbud. Vi skræddersyr også gerne events med udgangspunkt i netop jeres ønsker. 

FORESPØRG PÅ BOOKING

Når du udfylder vores bookingformular, vil en af vores instruktører ringe dig op indenfor 24 timer på hverdage. Hvis du ikke kan vente så længe, er du velkommen til at ringe til os på 70 400 869.

  • Aktiviteter ud over det sædvanlige
  • Sjællands eneste med ATV-kørsel
  • Action alle kan være med på


Fantastisk instruktør, der får en til at rykke grænser og prøve kræfter. Sikkerheden er i top, omgivelserne er er skønne og stemningen er dejlig - kort sagt - PRØØØØV DET 🤗

Marlene, privat kunde

Vælg aktiviteter (vælg min. 2 aktiviteter)

Vælg aktiviteter