PRIVAT


HELT FANTASTISK OPLEVELSE. Sikkerhed, udstyr og instruktør er helt i top – og området er som skabt til leg og action. Kan klart anbefales – også til familier (vi havde selv børn med bagpå, og de nød det lige så meget som os). Bare kom af sted – det er alle pengene værd.

Vibeke, privat kunde

Øksekast

Oplev suset af at ramme plet på træblokken med øksen som hjælpemiddel. Øksekast kræver koncentration, teknik og ikke mindst præcision.  Aktiviteten kan med fordel gøres til en konkurrence, hvor der dystes i to eller flere hold mod hinanden om at opnå flest mulige point. Vores øksekast-blokke er placeret i vores hyggelige HQ under bøgetræernes kroner, og det gør det til den perfekte hygge-aktivitet, mens I venter på at der tændes op i grillen – eller på at jeres kollegaer eller venner kommer tilbage fra ATV-kørsel.

Fakta

  • Vi kaster med tre forskellige økser: tohånds økse, éthånds økse, letvægts éthånds økse
  • Vi kaster mod træskiver på afstand af 5 meter

Praktisk

  • Øksekast tilbydes som en del af et gruppeevent med flere aktiviteter for +8 personer. Det tilbydes ikke som enkeltstående aktivitet, eller for mindre end 8 deltagere.

UDVALGTE PRISEKSEMPLER

600 KR.
PR. PERSON

Inkl. moms

2 timer - 2 valgfrie aktiviteter

Vælg mellem:
Compound bueskydning, Øksekast, Segway challenge, Bow combat, Spydkast,
PCP Riffelskydning (ATV ikke muligt i denne pakke)

675 KR.
PR. PERSON

Inkl. moms

 

3 timer - 3 valgfrie aktiviteter

Vælg mellem: Compound bueskydning - Øksekast - Segway challenge - Bow combat - Spydkast - PCP Riffelskydning (ATV ikke muligt i denne pakke)

 

900 KR.
PR. PERSON

Inkl. moms

3 timer - 4 valgfrie aktiviteter

Vælg mellem: Compound bueskydning - Øksekast - Segway challenge - Bow combat - Spydkast - PCP Riffelskydning - ATV

Du kan læse mere om vores alle vores priser her.

Har du idéer eller forespørgsler til et event hos os, så kontakt os endelig og få et uforpligtende tilbud. Vi skræddersyr også gerne events med udgangspunkt i netop jeres ønsker. 

FORESPØRG PÅ BOOKING

Når du udfylder vores bookingformular, vil en af vores instruktører ringe dig op indenfor 24 timer på hverdage. Hvis du ikke kan vente så længe, er du velkommen til at ringe til os på 70 400 869.

  • Aktiviteter ud over det sædvanlige
  • Sjællands eneste med ATV-kørsel
  • Action alle kan være med på


Fantastisk instruktør, der får en til at rykke grænser og prøve kræfter. Sikkerheden er i top, omgivelserne er er skønne og stemningen er dejlig - kort sagt - PRØØØØV DET 🤗

Marlene, privat kunde

Vælg aktiviteter (vælg min. 2 aktiviteter)

Vælg aktiviteter