Aktiviteter

PRIVAT

Outdoor Action har base dybt inde i skovene omkring Sonnerupgaard Gods. Her er landskabet kuperet, og de høje bøge og birketræer strækker sig op mod himlen, imens du blæser forbi på en ATV, segway eller sniger dig lydløst rundt på jagtstien med din compound-bue over skulderen. Du får masser af action, og du bestemmer selv tempoet – vi har udendørsaktiviteter for enhver smag!


Så nice et sted i skønne omgivelser med virkelig sødt og professionelt personale. Det var min første tur på ATV, og jeg var vild med det – bestemt ikke sidste gang, jeg kommer forbi. 10/10 til Outdoor Action 😎

Rasmine, privat kunde

ATV Kørsel

Bow combat

Compound bueskydning

Spydkast

PCP riffelskydning

Offroad segway challenge

Øksekast

Drømmer du om et privat actionspækket event ud over det sædvanlige?

Lad dig inspirere af vores programeksempler, eller skræddersy i samarbejde med vores team en Outdoor Action oplevelse efter netop jeres ønsker. 


Perfekt tur & dejligt vejr😊
Fed oplevelse, som alle skulle prøve👌
God og tålmodig instruktør 🥰 Gode ruter med masser af natur. Det skal prøves igen. 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra 👍

Tina, privat kunde

FORESPØRG PÅ BOOKING

Når du udfylder vores bookingformular, vil en af vores instruktører ringe dig op indenfor 24 timer på hverdage. Hvis du ikke kan vente så længe, er du velkommen til at ringe til os på 70 400 869.

  • Aktiviteter ud over det sædvanlige
  • Sjællands eneste med ATV-kørsel
  • Action alle kan være med på


Fantastisk instruktør, der får en til at rykke grænser og prøve kræfter. Sikkerheden er i top, omgivelserne er er skønne og stemningen er dejlig - kort sagt - PRØØØØV DET 🤗

Marlene, privat kunde

Vælg aktiviteter (vælg min. 2 aktiviteter)

Vælg aktiviteter