Teambuilding

ERHVERV


Det var et helt vildt fedt arrangement, I havde sat for dagen til os. Super sjovt og gennemført. Vi vil med glæde komme igen en anden gang.

Milo fra Tryg

Teambuilding

Hvis du ønsker at tilføje samarbejdsøvelser til det sociale samvær, så har Outdoor Action en storebror, der kan hjælpe dig. TEAK Teambuilding tilbyder teambuilding til virksomheder, der ønsker at blive udfordret på deres kommunikation og derved lære at styrke deres samarbejde.

De fleste aktiviteter finder sted på det helt unikke aktivitetsloft på 350 m2 . Derudover tages godsets store parker også i brug, når vejret er til det.

 TEAK Teambuilding har genopfundet nogle af barndommens klassikere og tilføjet spændingselementer og konkurrence. Alle aktiviteterne har det tilfælles, at de ikke er fysisk krævende – derfor kan alle være med, og det styrker sammenholdet.

 Ligesom hos Outdoor Action sørger TEAK Teambuilding for at skræddersy programmet, så det giver bedst mening efter formålet.

Du kan læse og se meget mere, hvad TEAK Teambuilding laver her.

Alt på ét sted

Outdoor Action holder til på Sonnerupgaard Gods, og her kan I finde alt, hvad I skal bruge til jeres næste firmaarrangement, medarbejderseminar, teamdag eller konference. Sammensæt en eller flere dage på tværs af nedenstående valgmuligheder.

Sonnerupgaard Gods
Smukke mødelokaler (20 - 400 personer)
Hjælp af uddannede mødeplanlæggere
Mulighed for overnatning
Lækker forplejning

TEAK Teambuilding
Møderelevant teambuilding
3-6 teambuilding øvelser
Styrket samarbejde og kommunikation
Skræddersyet af certificerede meetovators

Outdoor Action
ATV, øksekast, bueskydning
Udendørs samlingspunkt i skoven
Sjov på en faglig dag
Professionnelle instruktører

Få hele dit firmaevent arrangeret gennem os

Pluk, vælg og sammensæt dine ønsker for en god dag på og omkring Sonnerupgaard Gods på tværs af alle disse unikke muligheder. Du behøver blot at kontakte os, for at få et specialtilbud på et unikt arrangement, som er tilrettelagt præcis, som I ønsker det.

FORESPØRG PÅ BOOKING

Når du udfylder vores bookingformular, vil en af vores instruktører ringe dig op indenfor 24 timer på hverdage. Hvis du ikke kan vente så længe, er du velkommen til at ringe til os på 70 400 869.

  • Aktiviteter ud over det sædvanlige
  • Sjællands eneste med ATV-kørsel
  • Action alle kan være med på

Det bedste ved det hele var, at jeres crew var så jordnære. Christian og Jacob var rigtig disciplinerede samtidig med at de var drenge. Tak for jer, selvom I har prøvet det hundrede gange 😊👍

Mathias fra Tømrer/Snedkerfirma Mathias Winther ApS

Vælg aktiviteter (vælg min. 2 aktiviteter)