Inspiration

PRIVAT

 

Vi laver mange forskellige slags events her hos Outdoor Action – mulighederne er uendelige!
Nedenfor kan du se et lille udpluk af de forskellige arrangementer, vi har haft.


Perfekt tur & dejligt vejr😊
Fed oplevelse, som alle skulle prøve👌
God og tålmodig instruktør 🥰 Gode ruter med masser af natur. Det skal prøves igen. 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra 👍

Tina, privat kunde

JAMIE’S POLTERABEND

En tidlig morgen i november måned havde Jamie’s venner planlagt en polterabend han sent ville glemme. De hentede en intetanende Jamie hjemme i hans lejlighed og bragte ham ud til Outdoor Action iført prinsesse kostume og bind for øjnene.

60 ÅRS
FØDSELSDAG

Hvorfor ikke holde fødselsdag i det fri under trækronerne? Vi fik lov til at være værter for en anderledes 60 års fødselsdag, hvor fødselaren, Frank havde valgt at overaske hele familien med at holde sin 60års fødselsdag i skoven – fyldt med action.

Venner og familie på ATV safari

Marlene samlede hele familien og inviterede dem ud og køre ATV og svinge med økserne “bare fordi”. Det resulterede i en fed dag, hvor alle aldre kunne være med – og fællesskabsånden var ikke til at tage fejl af.

Loge på
udflugt

Til den halvårlige loge-dag havde en gruppe venner valgt, at de gerne ville samles om en fed og unik aktivitet ude i det fri. Valget faldt denne gang på ATV-safari hos Outdoor Action, hvor der var rig mulighed for at nyde det danske sommervejr.

Sofias polterabend

Den fik én over armen, da Sofias veninder overraskede hende med ATV-kørsel i anledning af hendes polterabend. Programmet var tæt pakket af fede, festlige aktiviteter – og vi var så heldige at være en del af det program.

Sylvias fødselsdag

I anledningen af Sylvias runde fødselsdag, inviterede hun hele familien ud til Outdoor Action. Det blev til en eftermiddag fuld af sjove aktiviteter, og familien fik prøvet kræfter med alt lige fra segway, øksekast og bueskydning til ATV-kørsel.

FORESPØRG PÅ BOOKING

Når du udfylder vores bookingformular, vil en af vores instruktører ringe dig op indenfor 24 timer på hverdage. Hvis du ikke kan vente så længe, er du velkommen til at ringe til os på 70 400 869.

  • Aktiviteter ud over det sædvanlige
  • Sjællands eneste med ATV-kørsel
  • Action alle kan være med på


Fantastisk instruktør, der får en til at rykke grænser og prøve kræfter. Sikkerheden er i top, omgivelserne er er skønne og stemningen er dejlig - kort sagt - PRØØØØV DET 🤗

Marlene, privat kunde

Vælg aktiviteter (vælg min. 2 aktiviteter)

Vælg aktiviteter