Priser

PRIVAT

1-7 personer

Er man 1-7 personer er det kun muligt at booke sig på vores ATV-Safari, som normalt køres hver tirsdag kl. 16.00 og søndag kl. 10.00. Det er ikke muligt at booke andre aktiviteter eller kombinere ATV-Safari med andre aktiviteter, hvis man er en gruppe på 1-7 personer. Herunder ses billetpriser for ATV-Safari.

ATV – Enkeltbillet – 865 kr. pr. person inkl. moms
80 min.

ATV – Gruppebillet (min. 4 pers.) – 735 kr. pr. person inkl. moms
80 min.

ATV – Passagerbillet
Barn (6-15 år) – 295 kr. pr. person inkl. moms
Voksen (+16 år) – 465 kr. pr. person inkl. moms
Passagerbilletter kan kun tilkøbes som tillægsbillet og kan derfor ikke købes som enkeltstående billet

8+ personer

Er man 8 personer eller derover, er det muligt at booke vores forskellige aktivitetspakker, hvor det er muligt at kombinere flere aktiviteter over 2-3 timer. Se nedenstående muligheder.

Bow Combat – 400 kr. pr. person inkl. moms
80 min.
Min. 8 deltagere

2-3 valgfrie aktiviteter – uden ATV – 600 kr. pr. person inkl. moms
2 timer
Vælg mellem: Compound bueskydningØksekastSegway challengeBow combatSpydkastPCP Riffelskydning (ATV ikke muligt i denne pakke)
Min. 8 deltagere

3-4 valgfrie aktiviteter – uden ATV – 675 kr. pr. person inkl. moms
3 timer
Vælg mellem: Compound bueskydningØksekastSegway challengeBow combatSpydkastPCP Riffelskydning (ATV ikke muligt i denne pakke)
Min. 8 deltagere

3-4 valgfrie aktiviteter – med ATV – 900 kr. pr. person inkl. moms
3 timer
Vælg mellem: Compound bueskydningØksekastSegway challengeBow combatSpydkastPCP RiffelskydningATV-kørsel
Min. 10 deltagere

ATV-Safari information

Passagerbilletter kan kun bestilles sammen med hver købt ATV billet, enten enkelt eller gruppe. Af sikkerhedsmæssige årsager, samt af kvalitetssikring, kører vi på op til 7 maskiner.

Vores bookingsystem tillader salg af 7 billetter pr tur. Såfremt I er flere end 7, og ønsker at tilkøbe passagerbilletter, kan vi åbne manuelt op i bookingsystemet. Send os en mail på hej@outdooraction.dk

Er I 10+ personer, som ønsker at køre på hver sin ATV, kan I booke vores gruppeevent, hvor det er muligt at kombinere ATV-kørsel med flere andre aktiviteter. Alle deltagere får mulighed for at køre på ATV, men der bliver skiftet løbende mens andre fx. prøver øksekast, bueskydning eller lign. 

FORESPØRG PÅ BOOKING

Når du udfylder vores bookingformular, vil en af vores instruktører ringe dig op indenfor 24 timer på hverdage. Hvis du ikke kan vente så længe, er du velkommen til at ringe til os på 70 400 869.

  • Aktiviteter ud over det sædvanlige
  • Sjællands eneste med ATV-kørsel
  • Action alle kan være med på


Fantastisk instruktør, der får en til at rykke grænser og prøve kræfter. Sikkerheden er i top, omgivelserne er er skønne og stemningen er dejlig - kort sagt - PRØØØØV DET 🤗

Marlene, privat kunde

Vælg aktiviteter (vælg min. 2 aktiviteter)

Vælg aktiviteter

GIV ET GAVEKORT

Giv en du holder af et gavekort til Outdoor Action! 

Kender du en, der fortjener en anderledes gave, så kan du forære dem et gavekort til ATV safari. Beløbet kan du frit vælge, og gavekortet kan indløses i 12 måneder efter købsdato.