Offroad segway challenge

PRIVAT


Det var sindssygt sjovt og utrolig smukt på samme tid! Instruktøren gav os et godt grin, alt i alt en vild formiddag! Kæmpe anbefaling 🙂

Eva, privat kunde

Offroad segway challenge

Vores terrængående segways giver dig mulighed for at udfordre balancen, og du får med garanti et godt grin med på vejen. De er offroad og klarer sig rigtig godt i skovens ujævne terræn.

Ude i vores HQ har vi en offroad segway challenge bane, der giver dig udfordring på præcision og balancen. Banen er udformet, så 2 deltagere trygt kan opholde sig på banen samtidig. På banen er der mulighed for at samle point til sit hold eller sig selv. I segway challenge er der for sikkerhedens skyld ikke involveret fart eller tidtagning, du bestemmer selv din kørestil på tracket. Til segway challenge udleveres der CE godkendt hjelm samt instruktion og supervision af uddannet instruktør

Fakta

  • Vi kører på markedets nyeste teknologi inden for segways 
  • CE-godkendt hjelm udleveres
  • Du ledsages under hele forløbet af en uddannet, erfaren instruktør hele vejen

Praktisk

  • Segway kørsel er for alle uanset erfaring, og kørekort er ikke en forudsætning
  • Al kørsel er på eget ansvar. Inden kørsel underskrives erklæring om ansvar, instruktion og selvrisiko ved leje af udstyr.
  • Offroad Segway kørsel tilbydes som en del af et gruppeevent med flere aktiviteter for +8 personer. Det tilbydes ikke som enkeltstående aktivitet, eller for mindre end 8 deltagere.

UDVALGTE PRISEKSEMPLER

600 KR.
PR. PERSON

2 timer - 2 valgfrie aktiviteter

Vælg mellem:
Compound bueskydning, Øksekast, Segway challenge, Bow combat, Spydkast,
PCP Riffelskydning (ATV ikke muligt i denne pakke)

675 KR.
PR. PERSON

 

3 timer - 3 valgfrie aktiviteter

Vælg mellem: Compound bueskydning - Øksekast - Segway challenge - Bow combat - Spydkast - PCP Riffelskydning (ATV ikke muligt i denne pakke)

 

900 KR.
PR. PERSON

3 timer - 4 valgfrie aktiviteter

Vælg mellem: Compound bueskydning - Øksekast - Segway challenge - Bow combat - Spydkast - PCP Riffelskydning - ATV

Du kan læse mere om vores alle vores priser her.

Har du idéer eller forespørgsler til et event hos os, så kontakt os endelig og få et uforpligtende tilbud. Vi skræddersyr også gerne events med udgangspunkt i netop jeres ønsker. 

FORESPØRG PÅ BOOKING

Når du udfylder vores bookingformular, vil en af vores instruktører ringe dig op indenfor 24 timer på hverdage. Hvis du ikke kan vente så længe, er du velkommen til at ringe til os på 70 400 869.

  • Aktiviteter ud over det sædvanlige
  • Sjællands eneste med ATV-kørsel
  • Action alle kan være med på


Fantastisk instruktør, der får en til at rykke grænser og prøve kræfter. Sikkerheden er i top, omgivelserne er er skønne og stemningen er dejlig - kort sagt - PRØØØØV DET 🤗

Marlene, privat kunde

Vælg aktiviteter (vælg min. 2 aktiviteter)

Vælg aktiviteter