Inspiration

ERHVERV

 

Vi laver mange forskellige slags events her hos Outdoor Action – mulighederne er uendelige!
Nedenfor kan du se et lille udpluk af de forskellige arrangementer, vi har haft.


Det var et helt vildt fedt arrangement, I havde sat for dagen til os. Super sjovt og gennemført.
Vi vil med glæde komme igen en anden gang.

Milo fra Tryg

Sommerfest

Da Lemvigh-Müller skulle afholde sommerfest, blev det til en turnus, hvor deltagerne dystede i spydkast, compound bueskydning og øksekast – samt fik en fed køretur på vores offroad spor i skoven på ryggen af vores ATV’er.

JULEfrokost

Alex Slamsugning teamede op med deres kollegaer i Din Entreprenør og Nielsson Byg, og holdt i fællesskab årets julefrokost. Det blev til en ægte firmadyst, hvor de tre virksomheder kæmpede mod hinanden.

SALGSKICKOFF

SEAT afholdt i efteråret 2018 deres kick off event hos Sonnerupgaard Gods, og valgte Outdoor Action til at stå for aktiviteterne. Det er der kommet en ret fed video ud af, hvis vi selv skal sige det.

Sommerfest

I juli måned ringede Sussie fra Per’s vvs og fortalte at hun gerne ville holde en sommerfest med sine kollegaer. Dagen skulle byde på noget sjovt, adrenalinfyldt udendørs underholdning og noget de ikke havde prøvet før.

JULEARRANGEMENT

Nordea valgte endnu engang at holde deres julearrangement hos Sonnerupgaard Gods i december 2018, og Outdoor Action stod for at levere udendørsaktiviteterne.

Ud af huset

Her blev vi spurgte på om vi ville komme ned til Nørre Alslev på Lolland med vores ATV’er og kører events med deres leverandører, sælgere og afdelinger fra Hardi’s filialer verden over.

FORESPØRG PÅ BOOKING

Når du udfylder vores bookingformular, vil en af vores instruktører ringe dig op indenfor 24 timer på hverdage. Hvis du ikke kan vente så længe, er du velkommen til at ringe til os på 70 400 869.

  • Aktiviteter ud over det sædvanlige
  • Sjællands eneste med ATV-kørsel
  • Action alle kan være med på

Det bedste ved det hele var, at jeres crew var så jordnære. Christian og Jacob var rigtig disciplinerede samtidig med at de var drenge. Tak for jer, selvom I har prøvet det hundrede gange 😊👍

Mathias fra Tømrer/Snedkerfirma Mathias Winther ApS

Vælg aktiviteter (vælg min. 2 aktiviteter)