Lad Outdoor Action skræddersy den helt rigtige polterabend for kvinder

Måske skal en af dine veninder, eller et familiemedlem giftes? Så skal der selvfølgelig holdes en helt unik og uforglemmelig polterabend for kvinder. Vi er sikre på, at du finder en unik mulighed lige her hos os!
Vi har hos Outdoor Action et væld af fede aktiviteter, oplevelser og sjove lege - særligt actionprægede oplevelser, som gør en polterabend helt uforglemmelig. 

 

Vi skræddersyer et arrangement efter jeres behov og sørger for, at I og den kommende brud/brudgom får en dag I sent vil glemme.

Nedenfor ses et eksempel på dette, da Jamie's venner overraskede ham til hans polterabend. Læs mere her.

Kontakt os for priser, hvis du ønsker et privat arrangement hos Outdoor Action.

*Alle events kan kun bookes ved minimum 10 personer*

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en polterabend? Kontakt os i dag på tlf. +45 8686 8613, eller udfyld kontaktformularen herunder og du vil blive kontaktet af en instruktør inden for 24 timer.

 

Ideer til polterabend for kvinder

Outdoor Action tilbyder forskellige pakketilbud, på polterabend aktiviteter. Nedenstående viser nogle af de pakkeeksmpeler som typisk vælges.  

 

2 timers event med 3 aktiviteter
700,- pr. pers. inkl. moms

Aktiviteterne består af: Off road ATV-kørsel - Compound bueskydning - Øksekast

 

3 timers event med 4 aktiviteter

850,- pr. pers. inkl. moms

Aktiviteterne består af: Off road ATV-kørsel - Compound bueskydning - Øksekast - Kuglegraven. 

 

80 minutters event 

350,- pr. pers. inkl. moms

Aktivitet: Bow Combat 

 

*Vi gør opmærksom på, at aktiviteterne kun kan bookes ved minimum 10 personer.*

 

Hvis bruden er til action og lidt fart over feltet, er aktiviteterne hos os helt sikkert et hit. ATV-kørsel er særligt populært og en virkelig fed oplevelse. Vi har hos Outdoor Action Sjællands største off road ATV-bane, som ligger midt i Nationalpark Skjoldungernes Lands idylliske skovomgivelser. Alle kan deltage i ATV-kørsel og det er en aktivitet, som kan gennemføres i et hvilket slags vejr. Vi garanterer for en oplevelse for livet, som i sent vil glemme i helt fantastiske omgivelser. 

Udover ATV-kørsel er klatring i træer og offroad segway også altid gode forslag til en polterabend for kvinder. 

 

Klatring i træer

Hos Outdoor Action har vi egen højrebs bane, og denne består af hele tre udfordringer. Første udfordring er at klatre op i 14 meters højde, derefter skal du balancere på tværs til næste træ og til at slutte af skal du rappelle 14 meter ned til jorden igen. Denne udfordring er et hit hos bruden, der ikke lader sig skræmme af højder eller at overskride grænser. 

 

Offroad Segway

Vi har den nyeste teknologi inden for Segways og tilbyder offroad kørsel på disse, på vores store forhindringsbane. Denne aktivitet giver altid høje grin og smil på alles læber, helt sikkert en god ide til polterabend for kvinder

 

I kan supplere de forskellige aktiviteter med forskellige lege, der er en masse muligheder for polterabend lege for kvinder, næsten kun fantasien sætter grænser! Hvis i har lyst til at tilføje egne indslag, er i også meget velkomne til det undervejs - blot giv os besked i forvejen. 

 

Vi ved, at det jo mere eller mindre er en tradition at bruden skal være udklædt, og det vil vi bestemt ikke stå i vejen for, så giv den gas i forhold til udklædning af bruden

 

Vi skræddersyer et arrangement tilpasset jeres behov og sørger for, at i og den kommende brud får en helt fantastisk dag, som i alle sent vil glemme.

Du finder os i Hvalsø, så hvis du er på jagt efter et sted at holde polterabend for kvinder nær Roskilde, så tag endelig kontakt til os allerede i dag. Du kan kontakte os på tlf. +45 8686 8613 - Vi ser frem til at høre fra dig. 

    Bliv ringet op af vores professionelle instruktører

    Du vil blive ringet op indenfor 24 timer på hverdage    Kontrolspørgsmål