Klar til en tur mere?


Hele oplevelsen var lige som den skulle være. Gode instruktører, god humor og plads til leg, grin og spas. Det er lige vores ånd. De har alle nævnt, det var en super hyggelig dag og alt var som det skulle være.

Julie fra BMS

Anbefal os og få et gavekort

Vi har lavet en win-win mulighed for dig og dine kollegaer. Hvis du tager dine kollegaer under armen til et event hos os, så kvitterer vi både med et gavekort til dig som tak – og vi opgraderer jeres event. 

Så hvis du er klar på endnu en omgang ATV-safari og et fedt firmaevent hos os, så prik din nærmeste chef eller kollega på skulderen, og tip dem om os. 

 

 

Hvis din anbefaling resulterer i en booking på min. 20 personer, så kvitterer vi med et gavekort personligt til dig som tak. Gavekortet er på 2.800,- og dækker kørsel for fire personer på hver sin ATV.

Ud over gavekortet opgraderer vi også jeres event. Vi giver øl til hele banden, og smider en ekstra aktivitet oveni uden beregning.

Kontakt os og fortæl os, du har været ude og køre ATV hos os, og ønsker at booke et firmaevent.

Bow Combat

Teambuilding

PCP riffelskydning

Compound bueskydning

Offroad segway challenge

Øksekast

FORESPØRG PÅ PRIS OG BOOKING

Når du udfylder vores bookingformular, vil en af vores instruktører ringe dig op indenfor 24 timer på hverdage. Hvis du ikke kan vente så længe, er du velkommen til at ringe til os på 70 400 869.
  • Aktiviteter ud over det sædvanlige
  • Sjællands eneste med ATV-kørsel
  • Action alle kan være med på


Det var et helt vildt fedt arrangement, I havde sat for dagen til os. Super sjovt og gennemført. Vi vil med glæde komme igen en anden gang.

Milo fra Tryg

Vælg aktiviteter