Outdoor Action - action i skoven

Kick-off, firmaudflugt, konference, møde, forkælelse, eller bare en hyggelig dag med kollegerne. Hos Outdoor Action får du en oplevelse ud over det sædvanlige. Vi byder på masser af spændende og kreative aktiviteter i den smukkeste natur på Sjælland, og det er vores mission, at du kommer hjem med rygsækken fuld af gode oplevelser.

Her får du blandt meget andet en unik mulighed for at opleve skovene omkring Sonnerupgaard Gods på ”ryggen” af en ATV eller på en af de nyeste to-hjulede segways, og du kan også være heldig at møde en stor flok rådyr på stierne. Alle aktiviteter kan foregå som et afbræk på mødedagen, som én-dagsarrangementer eller løbe over flere dage. Vi tilbyder fuld forplejning og overnatningsmuligheder både ude og inde.

Som du kan læse her på hjemmesiden, har vi aktiviteter for enhver smag og ethvert ambitionsniveau – du behøver hverken være toptrænet atlet, have motorcykelkørekort eller jagttegn for at kunne deltage. Vores professionelle instruktører sørger for, at alle er med og har det sjovt og sikkert.

Private arrangementer
De oplyste aktiviteter og priser er for virksomheder - kontakt os gerne for information om private arrangementer i tilfælde af polterabend, fødselsdage, jubilæum, bryllup eller lignende her.

 

Vi tilbyder

Priser

Priseksempel 1

1,5 timers valgfri aktiviteter (f. eks. ATV og Bueskydning).
+ Drikkevarer kan tilkøbes (Øl/vand)

590 kr. pr. person
Minimum 6 personer

Priseksempel 2

2 timers valgfri aktiviteter (f. eks. ATV, Segway og Bueskydning).
+ Drikkevarer kan tilkøbes (Øl/vand)

690 kr. pr. person
Minimum 6 personer

Priseksempel 3

3 timers valgfri aktiviteter (f. eks. ATV, Bueskydning & Bow Combat).
+ Drikkevarer kan tilkøbes (Øl/vand)

850 kr. pr. person
Minimum 8 personer

Skræddersy

Vi tilbyder selvfølgelig alskens andre kombinationer af aktiviteter, mad og drikke. Fortæl os om jeres behov når I ringer, og så finder vi sammen frem til den perfekte action-oplevelse for dig og dine deltagere.

Alle priser er ekskl. moms

    Bliv ringet op af vores professionelle instruktører

    Du vil blive ringet op indenfor 24 timer på hverdage    Kontrolspørgsmål