Bueskydning nær Roskilde

Skal du være den næste Robin Hood ved jeres næste firma eller private arragement? At skyde med bue er ikke bare en udfordrende sport som kræver præcision, det er også en sjov sport, som virkelig kan sætte gang i arrangement. 

Book bueskydning til jeres næste privat eller firma arrangement.

Bueskydning hvor alle kan være med

Kæmp mod dine venner eller kollegaer i en skydekonkurrence og se hvem der kan skaffe flest point. Vi bruger udelukkende professionelle compoundbuer, men kan bruges af alle, også selvom du aldrig har prøvet at skyde med bue før.  Vores dygtige instruktører giver dig de mest optimale forudsætninger for at kunne bruge buen og skyde pilen afsted gennem luften og ramme bullseye. 

 

Hvordan ser et typisk bue arrangement i Roskilde ud 

Et bueskydning event i Roskilde kan gøres på to måder, den ene er alle mod alle det andet er hvor der dystes i to eller flere hold mod hinanden for at opnå flest mulige point. Det kommer ofte an på hvor mange deltagere der skal være med. Vi anbefaler ofte firmaer at vælge at dyste i hold, da man ofte er flere deltagere her end til en privat polterabend, hvor det ofte er alle mod alle.  

Vores bueskydning arrangementer varer typisk mellem 1-2 timer, men kommer an på om I har tilkøbt flere aktiviteter på dagen. 

 

Priser på bueskydning 

Fordi alle vores events er forskellige kan vi ikke sætte en fast pris på vores aktiviteter. Du skal derfor altid forhøre dig via. vores kontaktformular eller ringe til os for at få en pris på netop dit arrangement. 

 

Hvor foregår bueskydningen henne?

Vores bueskydning foregår i vores hovedkvarter, som vi kalder det, og finder sted ved siden af Sonnerupgaard Gods. VI har alle vores aktiviteter tæt forbundet og inden for gåafstand. 

Alle vores aktiviteter kan udføres året rundt og udføres så længe der er lyst. Vi sørger altid for at sikkerheden er i top, så alle er trygge, når deres leges. 

Adressen I skal møde op på er Tølløsevej 53, 4330 Hvalsø. Har du spørgsmål eller lign er du altid velkommen til at kontakte os på +45 86 86 86 13 eller udfylde kontaktformularen.

 

    Bliv ringet op af vores professionelle instruktører

    Du vil blive ringet op indenfor 24 timer på hverdage    Kontrolspørgsmål