Skal dette års sommerfest ikke ligne den sidste eller noget og dine kollegaer har oplevet tidligere? Så book en actionfyldt sommerfest med fede udendørs aktiviteter som ATV kørsel, Compound bueskydning, Øksekast, Segway Challenge mm.

Hos Outdoor Action sætter vi hurtigt rammerne for det som dine kollegaer vil huske som den den fedeste sommerfest nogensinde.

Et eksempel på en sommerfest hos Outdoor Action: I møder ind en fredag eftermiddag til 2 - 3 timers aktiviteter; Compound Bueskydning, ATV kørsel og Øksekast. Når alle har haft adrenalinen oppe og kører og humøret helt i vejret, kårer vi den bedste Bueskytte, øksekaster mm.
Derefter vil der blive serveret kolde øl, rosé og hvad der ellers ønskes.
Den næste halve time står på fri leg, alle kan kaste med økse og skyde med vores compound buer. Alt imens dette sker sættes der en stor grill buffet op og I bliver herefter kaldt til bords.

Hele eventet foregår i Outdoor Action’s HQ som ligger i Nationalpark Skjoldungernes Land. Under de brede bøgekroner har vi placeret vores store skovtelt, som kan rumme 60 siddende gæster. Teltet opvarmes til de køligere sommeraftener, samt iklædes flotte lyskæder, lanterner og levende lys på bordene.

Når aftenen går på hæld og lysten til at svinge hofterne melder sin ankomst, går I direkte fra teltet og ind i den bookede bus som tager jer tilbage til firmaet, København, eller en anden ønskede destination. Fra Hvalsø til københavn er køreturen 45 min. Vi sørger naturligvis for lidt drikkevarer til turen

Herunder finder du priser på både aktiviteter, mad og transport. Bemærk at alle priser er eksklusive moms.