Polterabend nær Roskilde

Bor du i eller omkring Roskilde og står du får at arrangere din vens polterabend? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Outdoor Action kan du købe Polterabend pakken som indeholder op til 4 forskellige aktiviteter, som tilsammen får jeres polterabend op til helt nye højder, bogstavelig talt, vi tilbyder nemlig som én af vores aktiviteter at klatre i 14 meters højde i skovens træer.   

 

Hold jeres polterabend hos Outdoor Action

Vi skaber en underholdende dag for jer med actionprægede aktiviteter og vi tilbyder både øl og sodavand, samt te og kaffe under aktiviteterne. Vi garantere en fed dag for alle!

I skal være klar på unikke actionprægede aktiviteter, som tilsammen udgør en eminent og fantastisk dag, så hvis I er klar på konkurrence, sjov og en masse grin, så er Outdoor Action det helt rigtige sted at afholde sin polterabend.

Hvilke aktiviteter tilbyder Outdoor Action i Roskilde omegn

Hos Outdoor Action finder du actionprægede aktiviteter for enhver smag. herunder har vi listet alle vores aktiviteter, som du kan vælge til jeres polterabend. 

ATV kørsel 

Vi har Sjællands største off road ATV bane midt i Nationalpark Skjoldungernes Lands idylliske skovomgivelser. 

ATV kørsel i et udfordrende terræn, er en sikker vinder uanset vejrforholdene, vi garanterer en oplevelse for livet - og alle kan være med. Læs alt om vores ATV kørsel her.

 

Bueskydning 

I kan også vælge vores bueskydning, hvor I kan dyste mod hinanden eller i små hold, det er altid sjovt og kan klart anbefales, hvis I synes konkurrencer skal være en del af aktiviteterne. Vil du høre mere information om bueskydning så læs mere om bueskydning her.

Off road Segway 

Du kan prøve den nyeste teknologi inden for Segways og som om det ikke var nok, kan du køre off road på vores store forhindringsbane. Læs mere om vores terrængående Segway her

Lerdueskydning 

En polterabend klassiker, her tilbyder vi lerdueskydning med traditionelle jagtrifler under vejledning af vores uddannede instruktører. Det er sjovt og udfordrende og jeg kan garantere et godt grin, hvis gommen ikke er i stand til at ramme lerduerne.  Læs mere om Lerdueskydning.

OBS: Du må ikke have drukket alkohol inden eller under denne aktivitet.

Øksekast

Udlev din indre viking og vælg øksekast som en aktivitet til din polterabend i vores skovdækkede område nær Roskilde. Oplev sammen med dine venner at kaste med økser gennem luften. Aktiviteten kan med fordel gøres til en konkurrence, hvor I deles op i små hold. Læs mere om øksekast

Klatre i træer

Som nævnt tidligere har vi vores egen højrebs bane, som består af hele tre udfordringer. Først klatre du op i 14 meters højde herfra skal du balancere på tværs til næste træ og afslutningsvis rappeller du 14 meter ned til jorden igen. Læs mere om vores højrebs bane her

Pris på polterabend

Da vores polterabend kan skræddersyes præcis som du ønsker, har vi ikke nogle faste priser. Men du kan tjekke vores priseksempler, for at få en ide om hvor vi ligger henne prismæssigt. Jeg vil dog altid anbefale at du kontakter os.

Få et uforpligtende tilbud på en aktivitetsdag uden sammenligning 

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en polterabend? Kontakt os i dag på tlf. +45 31 17 03 40, eller udfyld kontaktformularen herunder og du vil blive kontaktet af en instruktør inden for 24 timer. 

    Bliv ringet op af vores professionelle instruktører

    Du vil blive ringet op indenfor 24 timer på hverdage    Kontrolspørgsmål