Skal jeres ven eller veninde have en anderledes og unik polterabend, er Outdoor Action det helt rigtige valg!

Outdoor Action tilbyder et hav af aktiviteter, så der er noget for alle uanset om det er en polterabend til mænd eller en polterabend til kvinder

Vi skræddersyer et arrangement efter jeres behov og sørger for, at I og den kommende brud/brudgom får en dag I sent vil glemme.

Nedenfor ses et eksempel på dette, da Jamie's venner overraskede ham til hans polterabend. Læs mere her.

Kontakt os for priser, hvis du ønsker et privat arrangement hos Outdoor Action.

*Alle events kan kun bookes ved minimum 10 personer*

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en polterabend? Kontakt os i dag på tlf. +45 8686 8613, eller udfyld kontaktformularen herunder og du vil blive kontaktet af en instruktør inden for 24 timer.

 

Hvilke aktiviteter tilbyder Outdoor Action i Roskilde omegn

Hos Outdoor Action finder du actionprægede aktiviteter for enhver smag. Herunder har vi listet alle vores aktiviteter, som du kan vælge til jeres polterabend. 

ATV kørsel

Vi har Sjællands største off road ATV bane midt i Nationalpark Skjoldungernes Lands idylliske skovomgivelser.

ATV kørsel i et udfordrende terræn, er en sikker vinder uanset vejrforholdene, vi garanterer en oplevelse for livet - og alle kan være med. Læs alt om vores ATV kørsel her.


Bueskydning

I kan også vælge vores bueskydning, hvor I kan dyste mod hinanden eller i små hold, det er altid sjovt og kan klart anbefales, hvis I synes konkurrencer skal være en del af aktiviteterne. Vil du høre mere information om bueskydning så læs mere om bueskydning her.


Offroad Segway

Du kan prøve den nyeste teknologi inden for Segways og som om det ikke var nok, kan du køre off road på vores store forhindringsbane. Læs mere om vores terrængående Segway her


Lerdueskydning

En polterabend klassiker, her tilbyder vi lerdueskydning med traditionelle jagtrifler under vejledning af vores uddannede instruktører. Det er sjovt og udfordrende og jeg kan garantere et godt grin, hvis gommen ikke er i stand til at ramme lerduerne.  Læs mere om Lerdueskydning.


Øksekast

Udlev din indre viking og vælg øksekast som en aktivitet til din polterabend i vores skovdækkede område nær Roskilde. Oplev sammen med dine venner at kaste med økser gennem luften. Aktiviteten kan med fordel gøres til en konkurrence, hvor I deles op i små hold. Læs mere om øksekast


Klatre i tæer

Som nævnt tidligere har vi vores egen højrebs bane, som består af hele tre udfordringer. Først klatre du op i 14 meters højde herfra skal du balancere på tværs til næste træ og afslutningsvis rappeller du 14 meter ned til jorden igen. Læs mere om vores højrebs bane her.

 

    Bliv ringet op af vores professionelle instruktører

    Du vil blive ringet op indenfor 24 timer på hverdage