Skal jeres ven eller veninde have en anderledes og unik polterabend, er Outdoor Action det helt rigtige valg!

Outdoor Action tilbyder et hav af aktiviteter, så der er noget for alle uanset om det er en polterabend til mænd eller en polterabend til kvinder

Vi skræddersyer et arrangement efter jeres behov og sørger for, at I og den kommende brud/brudgom får en dag I sent vil glemme.

Nedenfor ses et eksempel på dette, da Jamie's venner overraskede ham til hans polterabend. Læs mere her.

Kontakt os for priser, hvis du ønsker et privat arrangement hos Outdoor Action.

*Alle events kan kun bookes ved minimum 10 personer*

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en polterabend? Kontakt os i dag på tlf. +45 8686 8613, eller udfyld kontaktformularen herunder og du vil blive kontaktet af en instruktør inden for 24 timer.

 

Vælg frit imellem disse aktiviteter

Hos Outdoor Action finder du actionprægede aktiviteter for enhver smag. Herunder har vi listet alle vores aktiviteter, som du kan vælge til jeres polterabend. 

ATV kørsel

Vi har Sjællands største off road ATV bane midt i Nationalpark Skjoldungernes Lands idylliske skovomgivelser.

ATV kørsel i et udfordrende terræn, er en sikker vinder uanset vejrforholdene, vi garanterer en oplevelse for livet - og alle kan være med. Læs alt om vores ATV kørsel her.

Bow Combat

Vi kalder det paintball 2.0! Det minder om paintball bare uden det gør ondt og giver blå mærker eller skader naturen med maling og plastik! Vi udstyrer jer med bue, pile og masker - og herefter slipper vi jer fri til at dyste i to hold mod hinanden. Ved hjælp af taktik, holdånd og højt tempo gælder det om at forsvare sit hold og skyde modstanderne hurtigst muligt med pile med skumspidser.


Bueskydning

I kan også vælge vores bueskydning, hvor I kan dyste mod hinanden eller i små hold, det er altid sjovt og kan klart anbefales, hvis I synes konkurrencer skal være en del af aktiviteterne. Vil du høre mere information om bueskydning så læs mere om bueskydning her.


Offroad Segway

Du kan prøve den nyeste teknologi inden for Segways og som om det ikke var nok, kan du køre off road på vores store forhindringsbane. Læs mere om vores terrængående Segway her

Øksekast

Udlev din indre viking og vælg øksekast som en aktivitet til din polterabend i vores skovdækkede område nær Roskilde. Oplev sammen med dine venner at kaste med økser gennem luften. Aktiviteten kan med fordel gøres til en konkurrence, hvor I deles op i små hold. Læs mere om øksekast

Spydkast

Vi har lavet lidt om i atletikdisciplinen, Spydkast. Hos Outdoor Action handler det ikke om at kaste længst, men at ramme plet! Spydkast kræver teknik, muskelkraft og præcision.

Aktiviteten kan med fordel gøres til en konkurrence, hvor der dystes i to eller flere hold mod hinanden om at opnå flest mulige point.


Rappelling
(Ikke muligt for polterabender)

Lerdueskydning (Ikke muligt for polterabender)

    Bliv ringet op af vores professionelle instruktører

    Du vil blive ringet op indenfor 24 timer på hverdage    Kontrolspørgsmål