hej@outdooraction.dk

Tølløsevej 53
4330 Hvalsø

Har du spørgsmål til priser så klik her!

 

 

Åbningstider & Booking

Hos Outdoor Action holder vi kun åbent ved forudgående booking af event. Events skal bookes min. 24 timer før ønsket tidspunkt og er først gyldig ved modtagelse af ordrebekræftelse via mail.

Book dit event på: hej@outdooraction.dk

 

 

Bespisning & overnatning

Vores base er på det naturskønne Sonnerupgaard Gods, kun 45 min fra København. Vi har et synergisk samarbejde med godset, og kan derfor tilbyde fleksible pakker, hvis I ønsker at komplementere jeres Outdoor Action event med forplejning, konferencelokaler eller overnatning. Mulighederne er mange!

Ligeså deler vi adresse med GoGlamping, som tilbyder moderne luksustelte i skoven.  Her får I 4 personers telte med tilhørende brændeovn og grill, så I kan få en gennemført oplevelse i det fri.

 

 

Covid-19 information

Outdooor Action tager alle nødvendige forholdsregler i forbindelse med Covid-19. Vi laver kun udendørs arrangementer på under 10 deltager og alt foregår på behørig afstand.

Ved ATV kørsel skal der bæres handsker og hjelmhuer under hjelmene for at mindske smitterisikoen. Handsker og hjelmhuer bliver derefter vasket på 70 grader så mulige bakterier og virus dræbes. Hjelmene bliver afsprittet inden brug og ligger derefter i karantæne i 4 døgn for at mulige bakterier forsvinder.

Ved bueskydning, øksekast og lerdueskydning afsprittes udstyret inden brug samt hver gang de skifter hænder. Yderligere skal hver deltager afspritte sine hænder inden brug af udstyr. 

Der vil være håndsprit til fri afbenyttelse under hele arrangementet.

Ved symptomer på sygdom ved fremmødte personer, forbeholder Outdoor Action sig til at udskyde eventet.