Skal årets julefrokost være noget helt særligt i år? Har I siddet i en grå betonhal med farverige lyskæder, eller et trivielt konferencecenter lidt for mange gange?
Så pep årets julefrokost op med actionfyldte oplevelser efterfulgt af middag og fest på smukke og idylliske Sonnerupgaard Gods.

Start med en ATV tur sammen med kollegerne ud i godsets omkringliggende skove. Om vejret melder, regn, sne eller høj sol har ingen betydning. Faktisk plejer vi at sige regnvejr er ideelt og snevejr er endnu bedre. Maskinerne er nemlig store off-road maskiner der kan klare det meste.
Alle bliver instrueret i at betjene ATV køretøjerne og I vil hele tiden have en uddannet ATV instruktør med ud og kører.

Efter ATV safari rundt i Nationalpark Skjoldungernes Land skydes der med professionelle compoundbuer og kastes til måls med to-hånds kasteøkser. Alle aktiviteter er gearet og udformet som alle i virksomheden kan deltage i, høj som lav, tynd som lidt mindre tynd og ung såvel som ældre i firmaet.

Når alle udendørs strabadser er færdige går I ind på godset, hvor I guides op til jeres værelser og får et bad og noget mere festligt tøj på. Herefter byder Sonnerupgaard Gods på deres julefrokost menu samt præcis den fest i ønsker efterfølgende.

Sonnerupgaard Gods har plads til 156 sovende gæster og der er også mulighed for at booke transport til Hvalsø Station eller hele vejen hjem.

Har du idéer, forespørgsler til et event hos os, så kontakt os endelig og få et uforpligtende tilbud.