Året 2020 må siges at være et anderledes år end de forgående. Dette gælder også når vi taler om alle de aflyste julefrokoster.

Efter et par forspørgsler er det kommet os for øre at årets julefrokost godt kan lade sig gøre! Dette er naturligvis helt uden at udsætte dig selv eller dine kollegaer for smittefare.

Outdoor Action gør det muligt at forkæle dig og dine medarbejdere med en oplevelsesrig julefrokost hvor alle retningslinjer overholdes, ja endda under åben himmel.

Så pep årets julefrokost op med, flot natur, actionfyldte oplevelser, frisksmurte flæskestegsandwich og slut af på gløgg og æbleskiver midt ude i Nationalparken Skjoldungernes land.

Start med en ATV tur sammen med kollegerne ud på Outdoor Action’s off-road tracks. Om vejret melder, regn, sne eller høj sol har ingen betydning. Faktisk plejer vi at sige regnvejr er ideelt og snevejr er endnu bedre. Maskinerne er nemlig store off-road maskiner der kan klare det meste.
Alle bliver instrueret i at betjene ATV køretøjerne og I vil hele tiden have en uddannet ATV instruktør med ud og kører.

Efter ATV safari rundt i Nationalpark Skjoldungernes Land skydes der med professionelle compoundbuer og kastes til måls med en- og to-hånds kasteøkser. Alle aktiviteter er gearet og udformet som alle i virksomheden kan deltage i, høj som lav, tynd som lidt mindre tynd og ung såvel som ældre i firmaet.

Eventet har en varighed på godt 4 timer og indholde følgende:
– ATV Safari + alt nødvendigt udstyr
– Øksekast 1-hånds samt 2-hånds
– Compound bueskydning
– Frisksmurte flæskestegssandwich
– Æbleskiver
– Gløgg + Kaffe
– Opvarmet STORT telt

Øl + vand tilkøbes

Pris: 955,- pr person ekskl. moms

For booking og/eller spørgsmål kontakt os her: