Skal årets julefrokost være noget helt særligt i år? Har I siddet i en grå betonhal med farverige lyskæder, eller et trivielt konferencecenter lidt for mange gange?
Så pep årets julefrokost op med actionfyldte oplevelser

Outdoor Action gør det muligt at forkæle dig og dine medarbejdere med en oplevelsesrig i naturskønne omgivelser under de gamle bøgekroner.

Så pep årets julefrokost op med, flot natur, actionfyldte oplevelser, frisksmurte flæskestegsandwich og slut af på gløgg og æbleskiver midt ude i Nationalparken Skjoldungernes land.

Start med en ATV tur sammen med kollegerne ud på Outdoor Action’s off-road tracks. Om vejret melder, regn, sne eller høj sol har ingen betydning. Faktisk plejer vi at sige regnvejr er ideelt og snevejr er endnu bedre. Maskinerne er nemlig store off-road maskiner der kan klare det meste.
Alle bliver instrueret i at betjene ATV køretøjerne og I vil hele tiden have en uddannet ATV instruktør med ud og kører.

Efter ATV safari rundt i Nationalpark Skjoldungernes Land skydes der med professionelle compoundbuer og kastes til måls med en- og to-hånds kasteøkser. Alle aktiviteter er gearet og udformet som alle i virksomheden kan deltage i, høj som lav, tynd som lidt mindre tynd og ung såvel som ældre i firmaet.

Eventet har en varighed på godt 4 timer og indholde følgende:
– ATV Safari + alt nødvendigt udstyr
– Øksekast 1-hånds samt 2-hånds
– Compound bueskydning
– Frisksmurte flæskestegssandwich
– Æbleskiver
– Gløgg + Kaffe
– Opvarmet STORT telt

Øl + vand tilkøbes

Pris: 1.195,- pr person ekskl. moms

For booking og/eller spørgsmål kontakt os her: